به گزارش زاهدنیوز، آدم ها در تنهایی به موارد زیادی فکر می کنند، شاید یکی به فکر گفتن و دیگری به فکر نوشتن باشد، نوشته ای که حرف دلت را بزند و با جوهر عشق آمیخته شود تا تو را در تنهایی هایت به یاد خوشی ها و شیرینی ها می اندازد. گاهی عشق […]
به گزارش زاهدنیوز، آدم ها در تنهایی به موارد زیادی فکر می کنند، شاید یکی به فکر گفتن و دیگری به فکر نوشتن باشد، نوشته ای که حرف دلت را بزند و با جوهر عشق آمیخته شود تا تو را در تنهایی هایت به یاد خوشی ها و شیرینی ها می اندازد.
گاهی عشق معجزه ای می شود که انسان را به گفتن و نوشتن وا میدارد و هر وقت هر چیزی باب میلت بخواهی می توانی بنویسی؛ اما چه خوب است وقتی که عشق به سردار دلها، ما را وا دار به گفتن و نوشتن کند! گفته هایی که نشان از علاقه و دلتنگی دارند.
بغصی ها می گویند حرف دل، در دل بماند بهتر است! اما یک زمانی، مکانی و موقعیت هایی خوب است برای حرف دلمان را بزنیم. زمانی مثل امروز که فرصتی فراهم شده تا حرف دلمان را بگوئیم اما به کی و درباره چه؟
آری درباره سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی، همان فردی که وصیت کرد بر سنگ مزارم بنویسید سرباز؛ همانی که تا اسمش می آمد لرزه بر جان دشمن می افتاد.
هنوز هم راهش ادامه دارد، زیرا که با شهادتش هزاران سردار سلیمانی روییدند و از آن روز درخت سلیمانی ها در حال ریشه دواندن در جهان است.
افراد زیادی در جای جای ایران اسلامی هستند که برای دفاع از کشور می کوشند، یکی با اسلحه و دیگری با رسانه و ابزار جنگ نرم.
محمدسعید جدگال؛ دبیر جشنواره ملی حرف دل در استان سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرنگار زاهدنیوز بیان کرد: این روزها، بیشتر از هر وقتی باید یاد و خاطره شهدا به خصوص سردار رشید اسلام، حاج قاسم سلیمانی را زنده نگه داشت تا ثابت کرد ما در راه عشق به مصداق همان جوانه های گندمی هستیم که روز به روز پربار تر می شود.
وی افزود: در طی ۲ سال اخیر در کشور، جشنوارهای تحت عنوان «دل گپ یا حرف دل» برای زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهید سلیمانی عزیز پا به دنیای مجازی و رسانه ای گذاشته است.
دبیر جشنواره ملی حرف دل در استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: پیروی از مکتب حاج قاسم سلیمانی و نیز فعالیت برای زنده نگه داشتن راه ایشان امری مهم و خطیر است و برگزاری جشنواره هایی در شان مقام ایشان مشتی بر دهان یاوه گویان داخلی و خارجی می باشد.
وی توجه به پتانسیلهای نسل جوان در مسائل اجتماعی را حائز اهمیت دانست و گفت: اگر بخواهیم الگوهای صحیح، انقلابی و پویا را در ذهن نسل جوان رقم بزنیم، هیچ ابزاری بهتر از برگزاری جشنوارههای ملی و هدفمند که تلفیقی از هنر و ارزشهای ملی ما هستند، نیست.
وی ادامه داد: بدون الگوهای شایسته نمی توانیم جامعهای موفق و پربار داشته باشیم، نوجوانان و جوانان پویا و انقلابی کلید موفقیت کشور هستند که با پر رنگ کردن سبک زندگی و مکتب حاج قاسم، راه درست خود را از تبلیغات کاذب پیدا خواهند کرد.
جدگال با اشاره به سازمان های دخیل و متولی این جشنواره اذعان کرد: مجمع ملی جوانان وزارت ورزش وجوانان، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، بسیج رسانه، سازمان بسیج دانش آموزی استان مازندران میزبان و متولی این امر هستند.
دبیر جشنواره حرف دل در استان سیستان و بلوچستان افزود: دبیرخانه این جشنواره در ۲۲ استان فعال است و بیشترین شرکت کنندگان، در بازه سنی ۱۵ الی ۱۸ سال هستند.
وی در خصوص چگونگی شرکت در جشنواره خاطرنشان کرد: علاقه مندان و شرکت کنندگان میتوانند برای شرکت در این دور از جشنوار آثار در قالب دلگویه های ویدیویی یک تا ۳۰ دقیقهای، دل نوشته های ۲ تا ۱۴ خطی، پوستر، عکس و طراحی و نقاشی مرتبط با شهید سلیمانی، پادکست صوتی و کلیپ تصویری تهیه و آثار خود را در وبگاه جشنواره www.harfe-del.ir بارگذاری کنند و در صورت عدم پاسخگویی سایت آثار خود را به شماره ۰۹۳۸۰۹۵۵۹۵۳ از طریق پیام رسان های واتساپ، تلگرام، ایتا، سروش و شاد تا ۲۰ اسفند ۱۴۰۰ ارسال کنند.
انتهای پیام/